In onze ogen moet iedereen zorgeloos kunnen deelnemen aan sociale activiteiten, zoals een etentje met vrienden of familie. Ook mensen met een glutenintolerantie. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het bakken van kwalitatief hoogstaande glutenvrije producten zoals brood, zoete en hartige broodproducten, gebak en snacks. Wij beschikken over een gevarieerd assortiment van smaakvolle en betaalbare glutenvrije producten, die wij vers bereiden in onze eigen gespecialiseerde bakkerij. Behalve glutenvrije producten, produceren wij ook tarwevrije en lactosevrije producten.

Het produceren van glutenvrije producten vereist een compleet andere manier van werken dan die in een reguliere bakkerij. Wij gingen op zoek naar innovatieve oplossingen en na een aantal jaren van testen en ontwikkelen, is het ons gelukt om op ambachtelijke wijze gevarieerde en betaalbare glutenvrije broodproducten, gebak en snacks te produceren. Op dit moment leveren wij voornamelijk aan de zakelijke markt. Wilt u als particulier meer weten over onze producten, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bij Ouni weten wij als geen ander wat het betekent om een glutenintolerantie te hebben. Vandaar dat wij het heel belangrijk vinden te horen wat u van onze producten vindt. Wij denken namelijk graag mee met onze klanten en zien de ontvangen feedback als een kans om de kwaliteit van onze producten te verbeteren en om de diversiteit van ons assortiment nog verder uit te breiden.

 

Als richtlijn geldt dat een glutenvrij product maximaal 20 ppm (parts per million) aan gluten mag bevatten, maar wij streven ernaar een grenswaarde van nul te realiseren. Wij staan voor onze producten en laten deze regelmatig testen om er zeker van te zijn dat het beoogde doel behaald wordt.

Maak kennis met team van Ouni

Bart Kuijken

Verkoopteam

Rob Koolen

Verkoopteam

Philomeen

Secretaresse

Rudy

Hoofdbakker

Phil

Distributie