"Al een geruime tijd bestellen wij de producten van Ouni. Bestellen en bezorgen gaat makkelijk en snel. Maar het allerbelangrijkste is dat Ouni kwaliteitsproducten levert die goed in de smaak vallen bij onze klanten. Ze hebben een uitgebreid assortiment met ambachtelijke kwalitatief hoogstaande producten en de beste ingrediënten."

"Kortom, wij raden iedereen Ouni aan!"

The Free From Shop - Apeldoorn

 

 

De glutenvrije producten van Ouni zijn een absolute meerwaarde voor ons restaurant ‘Bij de Neut’ in Westerhoven. Onze gasten zijn keer op keer blij verrast door de topkwaliteit van de producten die Ouni levert. Gasten met een glutenintolerantie vragen ons wat er mogelijk is op het gebied van glutenvrije producten. Wij bieden hen een uitgebreide glutenvrije menukaart met top-producten van Ouni. Of het nu gaat om een pizzabodem, wit brood, stokbrood of een worstenbroodje: onze gasten zijn helemaal happy met het ruime aanbod en de kwaliteit van de producten. Ze vragen vaak specifiek wie de leverancier is, wat uiteraard een mooi compliment is voor Ouni! De benadering van Ouni naar ons is perfect, de leveringen op tijd en volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen. Ouni, de glutenvrije bakker, is een bedrijf dat prima aansluit bij een zaak als ‘Bij de Neut’.

‘Onze gasten zijn keer op keer blij verrast…’

Willem Neutkens

www.bijdeneut.nl

 

 

Mensen met een glutenintolerantie kunnen nogal eens niet meedoen als het gaat om gezellig ergens een hapje eten met vrienden of familie. En dus is het heel fijn dat wij hen in ons cafetaria glutenvrije worstenbroodjes en frikandelbroodjes kunnen aanbieden. Via Facebook gaat het van mond tot mond, dus mensen weten ons inmiddels te vinden voor deze glutenvrije snacks. Ouni levert echt kwaliteitsproducten en je merkt dat ze toekomstgericht aan het werk zijn. De samenwerking tussen ons en Ouni is perfect.

‘Ouni levert echt kwaliteitsproducten…’

Hans de Bruijn

www.cafetaria-dnbol.nl

 

 

Onze diepvrieswinkel is gesitueerd in Wijchmaal vlakbij bij Peer (B). Onze klanten kunnen bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan diepgevroren producten. Speciaal voor klanten met een glutenallergie, hebben we een aantal producten van Ouni in ons assortiment zoals appel-kersengebakjes, stokbroden en sandwiches. Deze producten zijn per stuk verpakt (single pack) wat onze klanten zeer appreciëren.

‘De producten van Ouni zijn per stuk verpakt. Erg handig…’

Mireille Vandooren